Qui som

 

Espai FridArt és una entitat que neix amb la finalitat d’aplicar  l’art com a teràpia i el reciclatge artístic com a  eines  que porten implícitament una forma diferent de concebre la salut i el benestar personal i social.

Entenem  l’accés a les expressions artístiques i la cura del medi ambient com a elements que permeten aportar salut i benestar a les persones i a les comunitats on aquestes viuen.

Les teràpies artístiques i creatives tenen un paper fonamental per nosaltres, però també el material de rebuig que es torna en el protagonista d’algunes de les propostes d’intervenció.

Com entitat esperem ser capaços d’apropar cultures i sobretot de proporcionar igualtat d’oportunitats en l’accés al benestar a les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat, amb especial atenció en els casos d’infants i joves en situació de risc. Aquests són els valors principals que ens porten a tirar endavant amb ganes i il.lusió aquest projecte.

 

Associació Espai FridArt
Rosa Encinas. Presidenta i fundadora d’Espai FridArt

Tot i que inicialment aquest anava a ser un projecte professional privat,  finalment ha derivat en una associació que espera ser capaç d’engrescar i transmetre a altres persones i institucions,  som conscients que no podríem arribar sense elles allà on pretenem.  Més info.

   LinkedIn-Logo-02 instagram_PNG9 logo faceebok