QUE ÉS ESPAI FRIDART?

Hola! Sóc Rosa Encinas, artista plàstica, artterapeuta, persona altament sensible (PAS) i sobretot, una inconformista que sempre ha cregut en el potencial transformador que tenim els éssers humans, capaços de convertir la realitat en alguna cosa millor.

D’aquesta idea neix Espai FridArt, un projecte d’intervencions dissenyades segons les necessitats del grup o el Centre, on l’art i el reciclatge són utilitzats per acompanyar infants i adolescents a explorar les seves emocions i capacitat creadora.

En aquests moments estic profundament involucrada en el món dels sentiments, al que dedico el meu procés creatiu, explorant, no solament amb les possibilitats creatives que ens ofereix el material de rebuig, sinó també investigant els diàlegs que poden emergir entre l’obra i les emocions que permetin establir pons de comunicació en etapes tan significatives com són la infància i l’adolescència.

La meva formació artística serà el punt de partida perquè anys després cursi un postgrau d’Artteràpia que anirà seguit d’un Màster en Teràpies Artístiques i Creatives, formacions que s’ampliaran amb d’altres com les dinàmiques lúdiques de cohesió i lideratge grupal, la P.N.L, el teatre social o la meditació.

Experiència

  • Tallers d’artteràpia amb adolescents i adults en risc d’exclusió social
  • Tallers creatius i d’artteràpia per a infants i adolescents en contextos educatius i formatius
  • Tallers creatius en hospital de dia per adolescents amb trastorns de la alimentació
  • Sessions individuals d’artteràpia en trastorn mental (interdisciplinàriament)
  • Sessions individuals d’artteràpia amb infants i adolescents
espaifridart@outlook.es / 649 05 26 29