PORTFOLIO

Exploració creativa amb textures

“Cartografies”. Tècnica mixta sobre fusta
Observar el relleu de les textures, trobar solucions creatives enfront d’allò que no ens agrada o descobrir la possible bellesa que hi pot haver en un fragment de l’obra que estem fent, ens permet connectar amb el moment present, amb l’experiència en un procés artístic que simbolitza també el procés mateix d’estar i ser a la vida.
Tècnica mixta sobre cartó (30x40) by Rosa Encinas
“Individuació” collage inspirat en l’obra de Gustav Klimt “Judith amb el cap de Holofernes”
La individuació és un procés que ens permet prendre consciència de les pròpies emocions i recursos, fent possible que evolucionem cap a una comprensió i integració personal cada cop més amplia.
Tècnica mixta sobre cartó (30x40) by Rosa Encinas
“Pecats i Virtuts” Collage. La cultura com a condicionament emocional.
En artteràpia l’obra es converteix en un mirall simbòlic on mirar-nos per a conjugar conflictes interns, on poder treballar qüestions com la influència que tenen en nosaltres els condicionaments familiars, socials i culturals.
Tècnica Mixta sobre fusta (30x40) by Rosa Encinas
“Motivació per l’amor” Tècnica Mixta sobre fusta
“Arribarà un dia en què després de dominar l’espai, els vents, la marea i la gravetat, dominarem les energies de l’amor i aquest dia per segona vegada en la història haurem descobert el foc” (Teilhard de Chardin)
Diferents tècniques i materials per estimular la creativitat i oferir l’oportunitat d’elaborar una obra que serà el reflex de l’expressió personal subjectiva de qui l’ha realitza.
Tècnica Mixta sobre cartó (by Rosa Encinas)
“Les claus de la felicitat” Collage sobre cartó (50×50)
En última instància, les claus de la felicitat sempre estaran en nosaltres, perquè som la nostra ment i els que decidim com utilitzar-la.
Tècnica Mixta sobre cartó (by Rosa Encinas)
“Sol i Calma” Collage sobre cartó.
Quan creem un treball plàstic de manera espontània, sense buscar el resultat estètic, l’obra es pot convertir en una manera d’alliberar tensions i projectar experiències vitals.El caràcter simbòlic que té l’expressió plàstica, permet expressar i enfrontar conflictes i tensions abans que la persona estigui preparada a parlar sobre ells.

Espai FridArt (Art i Reciclatge per al benestar)