L’Art per a la vida

Fa quasi dos anys que vaig fer aquesta obra, un procés creatiu en el qual vaig utilitzar principalment material de rebuig i que va marcar millor que cap altre un moment personal en què la passió i un gaudir constant del que feia van ser una constant en la meva vida. 

El seu record en aquests moments no és nostàlgia pel que va ser i no és, sinó l’alegria de saber que ben aviat estaré de tornada al que sé és el motor de la meva vida i també ho podria ser per a moltes persones que encara no han tingut l’oportunitat de descobrir-ho.

L’aprenentatge té lloc a través dels sentits i una manera de despertar-los és mitjançant la llibertat creadora. I és que l’Art és necessari per al desenvolupament integral dels éssers humans, però per a determinades persones, per les seves característiques personals ho és encara més, com és el cas de les persones altament sensibles o PAS (entre un 15-20% de la població).

La desmotivació i el fracàs escolar augmenta cada cop més en un sistema  educatiu que afavoreix principalment el fet que els alumnes memoritzin dades, quan el que més interessa és poder generar la curiositat per descobrir, la capacitat de qüestionar i explorar pròpies de les activitats artístiques.

«L’art intenta generar ordre a partir del caos, no només el caos del món, sinó el caos de les nostres pròpies sensacions, sentiments i de les nostres mancances cromàtiques».
Kakutani.

Respondre

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s